GULERODS KANEL KAGE

Gulerods kanel kage

Varighed: 2m 07Udgivet: 2016
Medvirkende: Filippa Mortensen

Du skal bruge:

  • Lille kageform ca. 10 cm.
  • Foodprocessor eller kraftig blender
  • Skål

Ingredienser:

  • 2,5 dl. revet økologisk gulerod
  • 1 æg
  • 2,5 dl. mandelmel (eller mandler du selv har blendet til mel)
  • 1 tsk. vanilje pulver
  • 1 spsk. ægte kanel
  • 50g. mørk chokolade 80%
  • 1/2 dl. honning (raw/øko)
  • 1 tsk. bagepulver
  • lidt havsalt

Topping:

  • 1 spsk. Kokosolie
  • 2 spsk. raw kakao
  • 1 spsk. Honning (Raw/Øko)

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 160 grader og stil kageformen klar med bagepapir i
  2. Riv Gulerødderne
  3. Tilføj de andre ingredienser (undtagen chokoladen) til blenderen / foodprocessoren og kør det til dejen er fin og ensformig
  4. Riv eller hak chokoladen og vend den i kagedejen
  5. Hæld kagedejen i formen og fordel dejen. Sæt kagen i oven i 40 min. eller til den er lysebrun på toppen og er bagt færdig indeni (lav en stik test)
  6. Lad kagen køle af mens du laver topping
  7. Rør kokosolie, kakao og honning sammen, fordel det på kagen og server.

God fornøjelse <3

Mathilda Mortensen

Denne opskrift er sponsoret af:
Blendtec
BLENDTEC – Verdens bedste Blender

NSTV.dk

Se alle indslag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje