INTERVIEW MED GITTE WINTER GRAUGAARD

Interview med Gitte Winter GraugaardVarighed: 27m 20s Udgivet: 2017
Medvirkende: Gitte Winter Graugaard

Du kan læse et uddrag af Børnemeditationerne I mit Hjerte HER.

Gitte er oprindeligt uddannet cand.merc. og har været selvstændig kommunikationsrådgiver og forfatter de sidste mange år med virksomheden Winter Kommunikation med fokus på den autentiske historie og storytelling.

Lang interesse i personlig udvikling har de senere år ført hende til uddannelse først til Heartcore Mentor og siden Transformer hos Sofie Halkjær med fokus på vibrationer og energi. Gitte er også uddannet Life Mastery Coach og Mindfulnessinstruktør hos Sussanne Wexø.

I 2014 skabte Gitte Room for Reflection. Her møder du bl.a. Gitte som forfatter til de små kærlige hviskerier fra hjertet, Børnemeditationerne I mit hjerte, Studleliv uden stress og oversætter af Jordens Børn. Fra den smukke Villa Stokkerup på Strandvejen i Klampenborg tager Gitte imod klienter til coaching og energibalancering.

Gitte er optaget af at øge trivslen blandt børn, unge og i børnefamilierne. Det sker gennem en række workshops landet over. Derudover  arbejder Room for Reflection på at udbrede kendskabet til mindfulness, meditation og yoga i skoler, børnehaver og gymnasier.

I 2016 åbnede Gitte en international version af Room for Reflection med salg af børnemeditationer. På kort tid er den del af virksomheden blevet en stor succes og “The Children’s Meditations In my Heart” sælger nu på 10+ markeder.

Gitte har gennem sit eget liv praktiseret Heartcore Living – også før hun kendte til begrebet og ved fra erfaring, at det ikke altid er let at træffe hjertevalg, når vi omgås mennesker, der bor i hjerneland. Når vi begynder at lytte til hjertet, bliver andre omkring os i tvivl og reagerer ikke altid hensigtsmæssigt. Som om de bliver opmærksomme på, at de ikke selv lytter til deres eget hjerte. Hjertets valg har dog altid vægtet tungets i Gittes liv og præcis derfor kan hun guide dig til selv at følge dit hjerte. Det kræver tillid, selvkærlighed og tålmodighed.

Gitte er gift og har to børn. Hun har rejst mere end de fleste og har boet i syv forskellige lande. Måske derfor tror Gitte på “at vi skal turde slippe kysten af syne for at opdage ukendt land” (Gide). Det kræver mod at gennemgå forandring.

Du kan læse et uddrag af Børnemeditationerne I mit Hjerte HER.

 

NSTV.dk

Se alle indslag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje