ÆBLE KANEL MUFFINS
Varighed: 1m 35s Udgivet: 2016
Medvirkende: Filippa Mortensen
Du skal bruge:
- Muffinform
- Foodprocessor eller kraftig blender
- Skål
Ingredienser (6 stk.):
- 3 æg
- 2 modne bananer
- 1 dl. mandelmel
- 1 spsk. loppefrøskaller
- 2 tsk. ægte kanel
- 1 tsk. vanilje pulver
- 1 tsk. natron
- 30g. mørk chokolade 80% (valgfri)
- 2 æbler
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 170 grader og smør muffinformen med kokosolie eller rigtig smør
- Kør æg, bananer, mandelmel, loppefrøskaller, kanel, vanilje og natron i foodprocessor eller blender
- Hak chokoladen og skær æblerne i små tern
- Bland chokoladen og æblerne med dejen i en skål
- Hæld dejen på muffinformen
- Bag I ovnen i 25 min. på 170 grader (varmluft)
- Server evt. med lidt økologisk skyr blandet med vanilje pulver og citron
God fornøjelse <3
Mathilda Mortensen
Præsenteres i samarbejde med:

Skriv en kommentar