AVOKADO CHOKOLADE MOUSSE
Varighed: 2m 04s Udgivet: 2016
Medvirkende: Filippa Mortensen
Denne mælkefri chokolade mousse er så creamy og lækker at du aldrig vil gætte på at hovedingrediensen er en sund avokado. Kakao er en af verdens rigeste kilder til antioxidanter. Kakao har desuden et højt indhold af magnesium og andre essentielle mikronæringsstoffer. Hvis du er en rigtig chokoladeelsker, kan du fryde dig over alt den næring du tilføjer din krop, hver gang du spiser denne Avokado Chokolade Mousse.
Du skal bruge:
- Foodprocessor eller kraftig blender
Ingredienser:
- 2 modne avokado
- 1 dl. kakaopulver (øko/Raw)
- 3/4 dl. kokosmælk
- 5 friske dadler (stenen tages ud og de hakkes groft)
- 1 tsk. vanilje pulver
- lidt havsalt
Valgfri topping (på videoen har vi brugt):
- Blåbær
- Hakket mandler
- Hakket mørk chokolade
- Mynteblade
Fremgangsmåde:
- Læg dadlerne i blød i varmt vand i 10-20 min.
- Put alle ingredienser i blenderen eller foodprocessoren og kør indtil du har en ensartet mousse. Det kan være at du må tilsætte lidt ekstra kokosmælk og lige skrabe kanterne af blenderen et par gange undervejs.
- Smag til med ekstra kakao eller vanilje, hvis der er behov for det.
- Sæt på køl i 30-60 min.
- Server med den topping du er vild med.
God fornøjelse <3
Mathilda Mortensen
Denne opskrift er sponsoret af:

Skriv en kommentar