CHOKOLADE TRØFLER MED CHIA
Varighed: 2m 18s Udgivet: 2016
Medvirkende: Filippa, Karla & Sophia
De her chokolade trøfler er hurtigt lavet og så er de SÅ lækre. Du SKAL bare prøve dem.
Trøflerne er fyldt med næring. Kakao er en af de bedste kilder til antioxidanter.
Kokosolien er antiinflammatorisk og mættende, hvilket er med til at mindske følelsen af, at ville have MEGET mere (cravings).
Chiafrø er en god protein kilde og herudover indeholder de omega3 (sundt fedtstof som de fleste mangler i hverdagen).
Honning er antibakteriel (derfor føler du sikkert en virkning hvis du er forkølet og putter honning i theen), honning er også en antioxidant kilde hvis du vælger økologisk og raw. Honning har et højt indhold af fruktose og påvirker derfor også blodsukkerbalancen. Så hvis du har blodsukkerproblemer, må du forsøge dig med at søde mere med stevia og evt. sukrin gold.
Du skal bruge:
- En skål
Ingredienser (15-20 små chokolade trøfler):
- 1,5 dl. Kakao uden sukker (Øko/Raw)
- 2 store spsk. kokosolie
- 2 små spsk. honning (Øko/Raw)
- 6 dråber flydende stevia
- 1 knivspids havsalt
- 1 tsk. vanilje pulver
- ca. 6 spsk. chiafrø
Fremgangsmåde:
- Put kakao, kokosolie, honning, stevia, havsalt og vanilje pulver i en skål og brug dine hænder til at arbejde med “dejen” til den bliver ensartet og glat. Hvis den ikke bliver glat og ensartet kan du tilføje en tsk. kokosolie mere.
- Hæld chiafrø op på en tallerken
- Form ca. 15-20 små kugler og rul hver enkelt kugle i chiafrø.
- Sæt på køl i ca. 60 min. eller frys i ca. 20-30 min.
- Server de lækreste chokolade trøfler
God fornøjelse <3
Mathilda Mortensen
Denne opskrift er sponsoret af:

Skriv en kommentar