HVAD ER SUNDHED FOR DIG? – ELIZABETH BERG

Hvad er sundhed for dig? Elizabeth BergVarighed: 38s Udgivet: 2017
Medvirkende: Elizabeth Berg

Hvad er sundhed for dig? Dette spørgsmål stiller vi en masse forskellige mennesker.

Elizabeth er Akutsygeplejerske og Biopat-studerende. De sidste 7 år har hun studeret fænomenet functional medicine som hobby, ret intensivt, og også skrevet en bog om “bedre helbred”, som endnu ikke er udgivet.

Elizabeths viden om livsstilssygdomme, årsagen til dem, kompleksiteten i dem og behandlingen af dem har givet hende stof til eftertanke, akutsygeplejerske i det etablerede sundhedssystem, hvor behandlingen nærmest udelukkende består i at dulme symptomer med medicin, fremfor at interessere sig for, hvad, der ligger til grund for, at den enkelte person er blevet syg.

Den komplementære behandling af mennesker, som er optaget af et helhedssyn og en grundlæggende styrkelse af det hele menneske, og den akutte livreddende behandling på sygehusene har umiddelbart ikke noget med hinanden at gøre- og dog!

Hver eneste behandler i begge lejre har et ønske om at gøre en forskel, og ved hjælp af sine kundskaber flytte en patient i retning af en forbedret tilstand- uden at gøre skade.
Der er uendelig mange gode hensigter og viden begge steder.

Elizabeth´s ønske er, at flytte opmærksomheden hen imod de ting, som de to verdener har til fælles: at hjælpe patienter til et bedre helbred, gerne sammen, og med alt det, vi hver især har at byde ind med.

Læs mere om Elizabeth og følg hende på facebook på siden:
“Elizabeths Kost- og Livsstilspionerer”

www.elizabethberg.dk

NSTV.dk

Se alle indslag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Highlight Option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Meks Ads

Meks Ads Small

Meks Flickr

  • elle (enfermée)
  • ELLE (prisonnière de son image)
  • Alt-S
  • Alt-H
  • Alt-M
  • Alt-C
  • Alt-B
  • In(tro)duction
  • une pompe manuelle à bec de dauphin (XIXs.)

Meks Social

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Meks ThemeForest

NSTV.dk

Latest videos

Get in touch

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.