GULERODS KANEL KAGE

Varighed: 2m 07s Udgivet: 2016
Medvirkende: Filippa Mortensen
Du skal bruge:
- Lille kageform ca. 10 cm.
- Foodprocessor eller kraftig blender
- Skål
Ingredienser:
- 2,5 dl. revet økologisk gulerod
- 1 æg
- 2,5 dl. mandelmel (eller mandler du selv har blendet til mel)
- 1 tsk. vanilje pulver
- 1 spsk. ægte kanel
- 50g. mørk chokolade 80%
- 1/2 dl. honning (raw/øko)
- 1 tsk. bagepulver
- lidt havsalt
Topping:
- 1 spsk. Kokosolie
- 2 spsk. raw kakao
- 1 spsk. Honning (Raw/Øko)
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 160 grader og stil kageformen klar med bagepapir i
- Riv Gulerødderne
- Tilføj de andre ingredienser (undtagen chokoladen) til blenderen / foodprocessoren og kør det til dejen er fin og ensformig
- Riv eller hak chokoladen og vend den i kagedejen
- Hæld kagedejen i formen og fordel dejen. Sæt kagen i oven i 40 min. eller til den er lysebrun på toppen og er bagt færdig indeni (lav en stik test)
- Lad kagen køle af mens du laver topping
- Rør kokosolie, kakao og honning sammen, fordel det på kagen og server.
God fornøjelse <3
Mathilda Mortensen
Denne opskrift er sponsoret af:

Skriv en kommentar