GULERODS KANEL KAGE
Gulerods kanel kage

Varighed: 2m 07Udgivet: 2016
Medvirkende: Filippa Mortensen

Du skal bruge:

  • Lille kageform ca. 10 cm.
  • Foodprocessor eller kraftig blender
  • Skål

Ingredienser:

  • 2,5 dl. revet økologisk gulerod
  • 1 æg
  • 2,5 dl. mandelmel (eller mandler du selv har blendet til mel)
  • 1 tsk. vanilje pulver
  • 1 spsk. ægte kanel
  • 50g. mørk chokolade 80%
  • 1/2 dl. honning (raw/øko)
  • 1 tsk. bagepulver
  • lidt havsalt

Topping:

  • 1 spsk. Kokosolie
  • 2 spsk. raw kakao
  • 1 spsk. Honning (Raw/Øko)

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 160 grader og stil kageformen klar med bagepapir i
  2. Riv Gulerødderne
  3. Tilføj de andre ingredienser (undtagen chokoladen) til blenderen / foodprocessoren og kør det til dejen er fin og ensformig
  4. Riv eller hak chokoladen og vend den i kagedejen
  5. Hæld kagedejen i formen og fordel dejen. Sæt kagen i oven i 40 min. eller til den er lysebrun på toppen og er bagt færdig indeni (lav en stik test)
  6. Lad kagen køle af mens du laver topping
  7. Rør kokosolie, kakao og honning sammen, fordel det på kagen og server.

God fornøjelse <3

Mathilda Mortensen

Denne opskrift er sponsoret af:
Blendtec
BLENDTEC – Verdens bedste Blender
 

NSTV.dk

Se alle indslag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Highlight Option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Meks Ads

Meks Ads Small

Meks Flickr

  • Nos amis (à suivre)
  • Nos amis
  • Bougainville
  • Chakra
  • Khomsa man
  • Bou Argoub le lac
  • Bour Argoub (take 2)
  • dinars
  • Fatma (take 2)

Meks Social

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Meks ThemeForest

NSTV.dk

Latest videos

Get in touch

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.