KARAMEL MOKKA FUDGE
Varighed: 1m 32s Udgivet: 2016
Medvirkende: Filippa Mortensen
Selvom “raw” guf er en del sundere end guf der har været opvarmet og forarbejdet, så skal det stadigvæk indtages i små mængder.
Denne her karamel mokka fudge er fyldt med sunde fedtstoffer, så du hurtigt bliver mæt. Derfor er den perfekt at hapse fra fryseren, når lækkersulten banker på.
Du skal bruge:
- Form 20×20 cm.
- Foodprocessor eller kraftig blender
Ingredienser (Karamel Fudge):
- 2,5 dl. friske dadler (tag stenene ud)
- 2,5 dl. cashewnødder der har stået i vand fra dagen før (ikke saltet)
- 2,5 dl. kokosnød creme
- 1 spsk. kokosolie
- 1 tsk. vanilje pulver
- 1/2 tsk. havsalt
Ingredienser (Mokka Fudge):
- 2,5 dl. friske dadler (tag stenene ud)
- 2,5 dl. cashewnødder der har stået i vand fra dagen før (ikke saltet)
- 2,5 dl. kokoscreme
- 1 spsk. kokosolie
- 1 tsk. vaniljepulver
- 1,5 dl. kakao (øko/raw)
- én espresso shot
Fremgangsmåde:
- Start med med laget med saltet karamel
- Put dadler, cashewnødder, kokoscreme, kokosolie, vanilje og salt i en foodprocessor eller kraftig blender. Kør indtil du har en ensartet masse.
- Put bagepapir i formen hæld massen med saltet karamel fudge I formen.
- Sæt det i fryseren i ca. 1 time
- Put espresso shot, dadler, vanilje, kokoscreme, kokosolie og kakao I foodprocessor eller kraftig blender. Kør til du har en ensartet masse.
- Tag formen med den saltet karamel fudge ud af fryseren og hæld mokka massen i formen. Den skal nu på køl igen.
- Når Mokka fudge massen har sat sig, er den klar til at servere
- Skær små stykker og server, evt. med en kaffebønner som pynt
- Opbevares i fryseren
God fornøjelse <3
Mathilda Mortensen
Præsenteres i samarbejde med:

Skriv en kommentar