I dag skal jeg til Word Skills i Abu Dhabi med TV Vestsjælland. Vi skal dække VM i Skills, hvor Danmark har 15 unge håndværkere med i konkurrencen.

Som jeg har talt om og skrevet om før har jeg tidligere haft en del angst (panik angst) og det kommer nu kun til udtryk i situationer hvor jeg føler mig utryg. F.eks. i højder. I Abu Dhabi er der mange høje hoteller, bygninger og åbningsceremonien foregår på det store Du Arena. Så der har været mange ting jeg har undersøgt via Google Earth blandt andet.. Det har jeg også brugt fx. hver gang jeg har løbet halv marathon for at se om der var nogle broer på ruten :). Nogle kalder det hysteri, unødvendig bekymring og selvophidselse.
Jeg kalder det forberedelse!

Det eneste er at  jeg ikke har “haft tid” til er at by træne.

By-træning er noget af det vigtigste (sammen med kosten og meditationer) når jeg andre gange har forberedt mig på at være i højder. Fx. gik jeg i 2013 over Hoover Dam og stod ved Grand Canyon med et sug i maven ja men af lykke og glæde fordi jeg gav mig selv lov til at opleve disse smukke oplevelser uden panik.

Bytræning er kognitiv træning og går ud på at jeg udsætter mig selv for højder og bliver i det indtil det bliver meget ubehageligt og bliver ved med at blive i det til jeg opdager at følelsen trækker sig tilbage igen, som en bølge og det ikke er farligt. Ikke farligt nej men meget ubehagelig. Derfor har jeg funder på rigtig mange årsager til at jeg ikke “havde tid”. Det er jeg selvfølgelig ked af nu hvor jeg står og skal afsted i dag.

Derfor har jeg søgt på nettet efter nogle quick-fix selvom jeg ikke rigtig tror på dem. Jeg har fundet en 20 min. hypnose lyd-fil, hvor ham der indtaler den fortæller at den kun skal lyttes til én gang og så kan man stå højt oppe uden at blive bange. Det lyder altså for godt til at være sandt. Lidt ligesom dem der tager en hurtig slankekur og tager det hele på igen ugen efter. Men nu vil jeg altså teste det.

Jeg håber at du vil følge med mig på min tur til Abu Dhabi og i næste uge køre jeg så til Dubai og møder min familie.

M

NSTV.dk

Se alle indslag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Highlight Option

Turn on the "highlight" option for any widget, to get an alternative styling like this. You can change the colors for highlighted widgets in the theme options. See more examples below.

Meks Ads

Meks Ads Small

Meks Flickr

  • elle (enfermée)
  • ELLE (prisonnière de son image)
  • Alt-S
  • Alt-H
  • Alt-M
  • Alt-C
  • Alt-B
  • In(tro)duction
  • une pompe manuelle à bec de dauphin (XIXs.)

Meks Social

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Meks ThemeForest

NSTV.dk

Latest videos

Get in touch

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.