SØD KARTOFFEL BROWNIE
Varighed: 57s Udgivet: 2016
Medvirkende: Karla Viola Mortensen
En lidt snedig måde at tilføje næringsstoffer i en brownie. Sød kartoffel er fyldt med fibre, A- og C-vitamin, som blandt andet har en gavnlig effekt for både immunforsvar og fordøjelsen.
Denne brownie indeholder hverken, korn eller mælke-produkter og hvis du ikke havde set det i opskriften, havde du sikkert aldrig gættet, at den er fyldt med sød kartoffel.
Du skal bruge:
- Form 20×20 cm.
- Skål
Ingredienser:
- 3 dl. Sød Kartoffel Puré (ca. 2 mellem søde Kartofler)
- 2,5 dl. mandelmel
- 2 øko æg
- 2 spsk. kakao (raw/øko)
- 1 dl. honning (raw/øko)
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. ægte kanel
- 1 tsk. vanilje pulver
- 1/2 tsk. havsalt
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 180 grader og gør formen klar med bagepapir
- Skræl de søde kartofler og hak dem i små tern. Kog dem i et par minutter eller damp dem i 10-15 min., til de bliver bløde. Når de er bløde kører du dem i en foodprocessor eller blender til du har en puré.
- Mix alle ingredienser sammen i en stor skål – rør godt.
- Fordel browniedejen i formen og bag i ovnen i ca. 25 min. på 180 grader
- Server med kokos eller din yndlings topping
God fornøjelse <3
Mathilda Mortensen
Skriv en kommentar